Jag har varit duktig idag.

Publicerat: 2011-02-22 / 14:57:47 | Kategori: Personligt
Det känns bra nu, förutom att huvudvärken inte har gått över än. Blää på den.
Idag vaknade jag och mådde riktigt illa, jag ville bara gråta och jag grät. Det är den här huvudvärken som aldrig går över när jag väl får den. Jag fattar inte, vad kan det vara  ?

Men idag gick jag till vårdcentralen och berättade om mitt problem och sköterskan sa att jag skulle kolla upp det mer grundligt med läkare. Jag ska tillbaka klockan fem och träffa läkare, det känns bra att jag har gjort det nu. Det var på tiden. Jag klappar mig på axeln för det.

Sedan var jag iväg till tandläkaren, japp, jag har beställt tid för tandläkarbesök och det blir av i april. Sisst jag var hos tandläkaren var 2005. Ett tag sen.

Jag var också på arbetsförmedlingen idag och jag skrev på det här ersättnings papper som ska till försäkringskassan för att jag ska få lite money genom dom. Skit bra! Cash inom 14 dagar sa dom. =P

Och nu precis har jag skickat iväg mitt cv och personligt brev till hexanova en tidning och till min jobbcoach som ska ge mig feed back.

Gött!
Det känns sött!


Snart ska jag hämta Fille, gud vad jag vill krama och pussa på honom.

Förresten, vi trodde han höll på att bli sjuk inatt, han hostade och hade det där pippiga ljudet när han andades, han var täppt men med lite välling och ventolin blev det bra och vi fick sova.


veckan som kommer och veckan som varit

Publicerat: 2011-02-20 / 18:55:06 | Kategori: Personligt
Usch vad jag är trött, det tar verkligen att jobba två morgon på raken, två kvällar är inte lika jobbiga för att då kan det vara lugnare på jobbet men idag var det lite mer att göra, vet inte vad det var som gjorde det men ibland blir det bara så.

Svärföräldrarna var på besök väldigt roligt för Filip och Roger som slipper vara ensamma hemma då, men det är roligt och mycket härligt för mig med. Jag älskar mina svärföräldrar, jag älskar att de är just mina svärföräldrar och ja det är väl ok att dela med mig av dem till Elin och Maria.

Nu har dom åkt hem och nästa gång vi ses blir väl då Roger fyller år.

Jag hoppas på att det kan bli lite festligt då, skulle vara kul och på tiden, dessutom fyller Peter också år och när bröderna festar då är det fest som gäller =P I know.

Nu väntar en vecka med kvällspass och imorgon ska jag träffa min nya jobbcoach, spännande.

Anledningen till att jag inte blogga förra veckan var för att det var en lugn vecka med lilleman som var sjuk, han fick faslk krupp i måndags kvällen, inget roligt bara en massa himla oro i min kropp, ute kvällen på alla hjärtans dag blev inte av men vi hoppas på att igen den när vår älskling mår som bäst.

Idag är det alla hjärtans dag visste ni det ? =P

Publicerat: 2011-02-14 / 14:51:34 | Kategori: Personligt

Jag träffade Ulrika idag, det var trevligt vi pratade så mycket om allting vi kunde komma på men mest om var vi är i livet just nu. Jag gillar Ulriksa jag gillar att prata med henne. Vi träffades i Folkuniversitet när vi pluggade matte och engelska B och vi har försökt att hålla kontakt och det kan jag väl säga att vi har lyckats med. Båda är upptagna men vi ska träffas igen. En riktig god vän är hon. Tyvärr blev det inga bilder på oss, ( jag måste köpa en liten digital kamera snart).

Men ikväll ska jag och Roger gå på restaurang det blir indiskt eller sydamerikanskt. Mycket mysigt och gott!

Puss på er alla!


Utnyttja resegaranti om du kan.

Publicerat: 2011-02-12 / 22:16:18 | Kategori: Jag tycker...
Jag stod i -13 grader i 45 minuter idag på morgonen, det var den gäkla bussen som aldrig kom. Jag är så trött på att inte kunna lita på västtraffik. Men nu ska jag göra den där resegarati grejen, det är inte rätt att jag stå och hoppas på att bussen ska komma. Nästa gång tar jag taxi då ska dom betala för det.

Life is...

Publicerat: 2011-02-07 / 23:34:37 | Kategori: Texter och dikter

Jag tolkar det så här ...Fuck oF...

Publicerat: 2011-02-07 / 23:19:59 | Kategori: Bilder


...hittade bilden på Weheartit min nya favo sida . 

Den här bilden säger allt om 2011... Alltså, ta ansvar för dig själv och låt ingen ta övertaget, tu puedes!

Imorgon väntar en spännande dag

Publicerat: 2011-02-07 / 23:13:10 | Kategori: Personligt
Nu börjar veckan på riktigt... idag har varit en bra dag jag har varit på arbetsförmedling för att ansöka om en jobbcoach, jag valsde Wynn Work AB som är bemaningsföretag, dom verkar bra och det kan finnas många möjligheter för mig hos dom.
Jag känner också att jag är riktigt taggad på att söka de jobb som finns på platsbanken, jag skulle ha gjort det idag men tyvärr han jag inte. Filip skulle hämtas 14 och då hinner man inte så mycket, som alla vet går morgonen så fort.

Jag tror iaf på att jag kommer att finna något jobb om inte så får jag utbilda mig mer, antingen inom Personal administration eller ta den långa vägen socionom linjen.

Men det här är idag och imorgon ska jag till bräcke, jag ska gå bredvid i en annan avdelning, det blir spännande.
På den avdelingen arbetar man med boenden på ett mycket närmare sätt, det blir mer ett terapi arbete än att vara tillhands hela tiden, som det är på min vanliga avdelning.

Efter imorgon är jag timvik på tre avdelningar och det känns bra men lite knepigt när alla ska ringa samtidigt för att det gör dom. Lyxigt tycker jag!

Daily love

Publicerat: 2011-02-07 / 22:59:35 | Kategori: Texter och dikter

Soligt idag med! :)

Publicerat: 2011-02-03 / 13:15:10 | Kategori: Smått & gott min vardag

Hur har ni det? jag har det bra (utan huvudvärk bara några tecken på den), har precis gjort mig klar för att åka till jobbet men jag är lite tidig jag har lite kvar att göra innan jag sticker.
Jag funderade på att träna idag men det fanns inga pass på sportlife varken i lindholmen eller backaplans lokaler, typiskt när man verkligen vill.
Det är soligt ute, jag ska nog ta en lite längre promenad med smulan, hon är så gullig och lugn tjej hund jag älskar henne så.
Hon har tagit över Filips soffa, hehe,



Jag säger bara; passa på nu när kungen inte är här, alltså Filip.

Så här ser jag ut efter frissan igår, snyggt va! jag gillar det och Roger tyckte det var fint.


Igår och ....


Nu!


Ha det gott!




Härligt ljust ute idag.

Publicerat: 2011-02-02 / 10:14:03 | Kategori: Smått & gott min vardag
Det kändes verkligen skönt att vara ute idag på morgonen, vi skulle ha åkt med bussen till dagis men istället tog vi en promenad dit. Det var lagom kallt, inte ett måste att ha vantarna på, kändes som vår nästan med den ljusblåa himlen. Jag hoppas det håller i sig det är så trist med det gråa.
I alla fall jag gick förbi konditoriet som ligger runt hörnet innan den stora korsningen vid vågmästareplatsen och dom hade tulpaner vid sina fönster, jätte härligt, det är ett tecken på vår och ljusare tider. Om inte annat så blir man glad av se färgglada tulpaner, jag blev det iaf plus att det påminde mig om Filips dop.

Förresten, varje morgon när jag går till jobbet ungefär 5.30 så sitter bagaren precis vid fönstret, äter sin frukost och läser tidningen. Jag har sett honom många gånger nu och sist så satt han med en till bagare, han har fått en polare.

Jag ska fika där någon gång.

Japp, nu ska jag iväg för att klippa håret till axlarna och jag har färgat håret igen.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!