Liten tand, längst fram längst ner.

Publicerat: 2010-03-31 / 22:09:11 | Kategori: Mitt familjeliv
Liten Filip har nu fått en liten tand, längst fram längst ner och den är så söt. Man kan se attd en andra år på väg. Tiden går så fort snart kan han han krypa ordentligt utan att behöva dra sig på mage.

Till påsk ska vi till farmor och farfar det blir skoj, alltid mysigt där ute i viken.

Glad Påsk till alla!

Allt levande har ett öde

Publicerat: 2010-03-26 / 22:45:47 | Kategori: Smått & gott min vardag

Allt levande har ett öde


Tror ni att våren är här?

Publicerat: 2010-03-24 / 19:03:08 | Kategori: Smått & gott min vardag
Det tror jag. All snö är borta nu är bara gruset kvar i gbg hoppas dom sopar bort det snart för att då känns våren och sommaren mycket närmre. Jag såg nyss att GP hade gjort en tabell och en liten artikel med rubrik "Äntligen - nu är våren här". Det såg lovande ut måste jag säga. Hoppas att vårtecken dyker upp runt hörnet av mitt hur snart. För att jag står snart inte ut längre.



Tabell som GP gjort. 

Gå in och rösta vet ja!



Förresten ni har väl inte glömt att det blir Sommartid på söndag!!!

 

Tack ni alla som kom och gjorde vårt dop så trevligt!

Publicerat: 2010-03-21 / 13:09:44 | Kategori: Smått & gott min vardag

Vi är så glada över att det blev ett sånt lyckat dop. Allting blev som jag hade tänkt men gissa vad stressad jag var på morgonen. Men jag skulle ha stressat lite till för att jag hann inte locka håret.
Men allt kan inte bli perfekt.

Tack alla ni som kom och gjorde Filips dop till en härlig fest.


Lat dag idag.

Publicerat: 2010-03-16 / 14:12:43 | Kategori: Smått & gott min vardag
Det är fint väder i Göteborg idag men jag orkar inget. Det var tänkt att jag skulle ut för att tag en promenad på Eriksberg men jag är för lat.

Sen är det faktist så att det är varmt i solen MEN att det blåser kallt. Då är det inget roligt dessutom sover min  Filip nu. Jag ska laga mat istället det blir en korv gryta med röda bönor. Hoppas det blir gott!

På jobbet

Publicerat: 2010-03-13 / 23:48:01 | Kategori: Smått & gott min vardag

Vilken dag, suck. Idag har jag jobbat på ålderdomshemmet. Det var första passat på nästan ett år och jag kan inte fatta att det var så mycket förändringar på jobbet. Dom hade byggt två nya rum och fått en ny personalrum som var mysigt men det var sorgligast av allt var att det var många utav dom gamla boenden som hade gått bort. Vad fort det kan gå ibland.

Nu är det tänkt att jag ska jobba där någon vecka på sommaren och nu till en början ska jag gå som timvikarie. Det blir tufft med tanke på Filip och att jag är trött för det mesta. men jag får göra en ansträngning jag behöver lite extra cash. Min föräldrapenning är ju inte så hög nu, trist. Min prins är stor nu och klarar sig utan mig.
Nu är det bara att köra.


Inköp till dopet

Publicerat: 2010-03-12 / 11:31:25 | Kategori: Smått & gott min vardag

Idag är jag trött. Inte så konstigt så har det varit i några dagar. Trött Trött Tröttast det är jag.
Men iaf idag ska jag på stan med gullungen och gullungens blivanda gudmor, Ana. Det ska bli kul, vi ska handla in till dopet. Jag hade tänkt att vi skulle köpa lite dekoration till bordsdukningen som t.ex siden band eller liknande till besticken. Jag har även tänkt på att köpa tulpaner men det gör jag nog dagen innan. Åh! men det viktigaste av allt, jag måste köpa en fin gästbok. Det kommer att vara roligt för Filip att läsa när han blir stor. Sen kommer det säkert att bli andra inköp.

Förresten, jag har bestämt mig för vilken klänning det blir. Jag valde klänningen från Bon Prix den som visas här under. Den är jätte fin.



Leksaker överallt

Publicerat: 2010-03-11 / 12:11:43 | Kategori: Smått & gott min vardag
Hmm jag kom på en grej. Igår tröttande jag på att Filips leksaker ligger överallt. Verkligen överallt. I sovrummet, i vardagsrummet i köket och i hallen.

Jag funderar på hur det kommer att vara när han blir större och kan släpa på allting själv. Nu är det vi som släpar på allt för att han inte ska uttråkas och börja böla. Egentligen vill han inget annat än att vara på golvet, ligga på mage och sedan för att bli trött på det. Då kommer mamma med en söt liten leksak för att Filip ska bli glad =D.

Sen går vi därifrån och ja så klart, vi lämnar leksaken och vipps finns det leksaker överallt.

Kvällen kommer och då är det dags att plocka ordning.

Han är ju så söt när han leker med lekisarna.

Pariserhjul i GBG

Publicerat: 2010-03-10 / 22:26:44 | Kategori: Smått & gott min vardag
Vad kul! Nu kommer dom att börja bygga pariserhjulet i Göteborg. Efter många om och men så har dom beslutat att dom ska börja bygga pariserhjulet om några veckor. Det är tänkt att det ska stå vid bredvid Göteborgsoperan i två år och sen ska den flyttas till Liseberg.

Jag tycker det verkar roligt med att stort hjul men egentligen vad mer kommer att hända än att det kommer att åka folk runt runt sittandes i en korg.
Jag får en tankeställare ,,, men det blir nog roligt att se en kort stund.


 
Vy från Östra Hamngatan i Göteborg.

Nu är dopet planerat

Publicerat: 2010-03-06 / 21:20:20 | Kategori: Smått & gott min vardag
Vi var på information om dopet i fredags, vi fick veta hur uppläget kommer att vara och vi fick välja vilka psalmer vi ville ha med. Vi valde bl. a en psalm som har med vårdagjämningen att göra med tanke på att det är denna dag som Filip döps.
Det verkar bli ett väldigt fint dop. Vi är jätte glada över att vi har valt att döpa Filip det är tradition i vår släkt och för att vi vill välkomna vår son med lycka och glädje. 

Men nu är det dags att tänka på vad man ska ha på sig! Jag har beställt två klänningar på  och jag hoppas att dom hinner komma innan dopet annars vet jag inte vad jag gör!
 Det blir säkert att shoppa på istället.

Molnfritt Göteborg!

Publicerat: 2010-03-03 / 14:05:57 | Kategori: Smått & gott min vardag
Vad fint väder det är. Kl 15 ska jag möta mamma på stan och då ska vi gå på avenyn.
Jag har inte kommit ut på två dagar för att det har varit kallt men idag när solen skinner ska jag ut. Filip ska sitta i sin vagn och njuta av solen , det är jag säker på =)
Njut av solen alla glada människor. Men klä er varmt för att denna sol är en förädare.
Som min älsking sa att hans farmor hade sagt;
 
" Man ska frysa in vintern men man  ska svettas in våren"

Vi kom med i tidningen

Publicerat: 2010-03-02 / 21:05:51 | Kategori: Mitt familjeliv
Äntligen fixade vi det. Det tog sin lila tid men farmor tog ett foto och så vipps skickade vi in den i Norrköpingstidning. filip är inte nyfödd precis men hur söt som hellst.

NT 30 Januari 2010

Publicerat: 2010-03-02 / 21:00:49 | Kategori: Mitt familjeliv

Ljudet av mitt förgågna

Publicerat: 2010-03-02 / 13:19:46 | Kategori: Texter och dikter

Det guppande, plasket
Vågor som för fram och tillbaka
Det djupa, mörka

Solen som ger ett nytt liv
Det heta mot kinden
Värmen i pulsen till själen
Kyssen som berör.


Om mig

Publicerat: 2010-03-02 / 12:08:29 | Kategori: Smått & gott min vardag

Jag är en glad tjej med en liten familj som består av Filip, Roger och vår söta hund Smulan. Filip är nog den finaste och gulligaste av oss alla, vår son är 7 månader och är så good att det inte är sant.

Roger är min underbara pojkvän och jätte fin pappa till Filip. Den glada tjejen är jag, Carla och får jag lov att presentera min familj som håller mig fullt upptagen under dagar, kvällar och faktist under natten också, när det gäller Filip iaf.

Jag för det mesta är trött men helt uppslukad av mamma livet med ett brett leende på läpparna.
Här på bloggen kan jag iaf få den lila tid som jag annars inte hittar någonstans. Jag lovar er att det kan vara nästan  till omöjligt att hitta en tid till att skriva om mitt liv och funderingar som rör sig i mitt huvud.
Om vi säger så här, jag ska göra så gott jag kan för att det är verkligen det här jag vill och behöver.



Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2010-03-02 / 11:37:15 | Kategori: Smått & gott min vardag

Min blogg är en blandning av citrus frukter om hur mitt liv som mamma är och själv klart om mina tankar och funderingar över det samhälle och liv jag trampar i.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!