Uppdatering V.29

Publicerat: 2010-07-23 / 22:35:41 | Kategori: Mitt familjeliv
Det var ett tag sen jag skrev på bloggen ungefär två veckor sen och det har hänt ganska mycket. Filip har fyllt ett år idag vi har också varit på en mini semester i viken under Kannebåtfestival då även mamma och pappa åkte med för första gången. Jag har en massa fina bilder som jag måste lägga upp. Och det roligast av allt vi har köppt möbler och blivit klara med inredningen i Filips rum.
Det blev super alltihopa!

Men nu måste jag sova för att imorgon väntar ännu en lång dag.


Vår gullunge blev ett år idag.

Publicerat: 2010-07-23 / 22:24:06 | Kategori: Mitt familjeliv
Nu har det gått ett år sen du kom till världen =) tiden den har gått fort och den kommer att gå ännu fortare nu. Jag har haft ett underbart år med dig, min stjärna, min lycka, mitt allt. Du har rövat bort mitt hjärta och min själ och det är allt jag önskar för att du är så fin och lugn, en mycket duktig kille är du min Filip.

Vi har firat dig idag med släkt och vänner och vi har haft allesammans roligt, du var lite trött och ängslig för att det var mycket folk kring dig men du var en stjärna som tog det så fint.

Pappa och mamma, vi,  älskar dig så mycket du enar oss, det är din mening med livet.

Vi var på bio och såg Sex and the city 2

Publicerat: 2010-07-08 / 13:36:15 | Kategori:



Linda, Maria, Jag och Johanna vi var på bio och såg Sex and the city 2 igår


Äntligen såg jag Sex and the city filmen igår.

Publicerat: 2010-07-08 / 13:19:30 | Kategori: Personligt

Äntligen har jag sätt Sex and the city 2, den var faktiskt bra! över mina förväntningar måste jag säga. Jag hade hört att den skulle var långtråkig och överdriven. Men visst tyckte jag att den var ostrukturerad men det gjorde inte alls något, filmen och tjejerna håll vad dom alltid har lyckats med, glamor, humor och sex.  I den här filmen drar tjejerna till mellan östern efter att Samantha fått ett lyxigt erbjudande med all inklusive på ett maffigt hotell i Abu Dhabi.  

Nu har tjejerna kommit så långt i sina stabila liv med respektive att de börjar fundera över sin framtid.

Charlotte börjar tveka på sin man, hon tror att han kanske kan komma att vara otrogen med den bh lösa barnflickan. Problemet är att Charlotte är trött på sitt liv som mamma och vad hon inte inser är att hon behöver komma bort ifrån alltihop.

Carrie som nu är gift med Big och har ett stadigt liv börjar oroa sig över att bli uttråkad och falla in i det ”tråkiga” vardagliga livet. Hon vill ha lite action och andrum ifrån sitt liv med Big. Men frågan är om hon verkligen vill det?

Miranda är mitt i sin karriär som advokat där hon egentligen inte trivs samtidigt som hon missar en hel del av sin tid som mamma. Hon inser vad som pågår, handlar snabbt och säger upp sig från jobbet.

Samantha som fortfarande vill leva ett galet sexliv äter en massa vitaminer och hormoner för att hålla sin kropp i god form och borta från sin menopaus.

Filmen är grymt rolig och den tar upp ämnen som den muslimska samhälles syn på sex på ett lättsamt sätt. Förnuftiga Miranda försöker lära tjejerna hur man beter sig i ett muslimskt land men självklart skall Samantha rusa runt halvnaken och slänga kondomer omkring sig. För henne är det skit samma om hon är gäst i ett muslimskt land. Hon är ju en fri kvinna! De här scenerna är lätt roande och det gör faktiskt att jag glömmer bort min egen moral.

Jag rekommenderar att filmen skall absolut ses av tjejer som vill eller behöver drömma sig bort från verkligheten och den realistiska vardagen som många gånger kan kännas väldigt jobbig. Filmen ger allt vad du behöver för att kunna njuta och skratta utan att behöva känna plikter som måste göras.


Filips första dopp

Publicerat: 2010-07-05 / 00:33:55 | Kategori: Mitt familjeliv
Igår badade vi, äntligen! Jag trodde nästan att jag inte skulle få bada denna sommar. Vädret har inte varit det bästa och jag är sån som badar när det är helt vind stilla och mycket sol, hellst 28 grader i luften och 19 grader i vattnet. När jag var mindre hoppade jag i vattnet under vilka väder förhållanden som hellst menjag har gått och blivit med medveten eller tråkigt vuxen.

Min Filip håller med mamma i år, han tog sitt första dopp och han kände att det var lite kallt men ja någonstans kunde man se att det inte var så illa. Sanningen är att vattnet var alldeles underbart, efter ett tag blev det behagligt varmt. Nästan så att jag inte ville upp.

 



Jag var tvungen att filma vår gullunge.


På BVC med Filip

Publicerat: 2010-07-05 / 00:02:05 | Kategori: Mitt familjeliv

Förra veckan var vi på BVC då skulle läkaren undersöka Filip och han skulle få två sprutor. Usch och bä tycker jag, om det är något jag inte klarar av är när Filip ska få sprutor. Jag vill hellst inte hålla honom för att jag är säker på att jag kommer att ta honom där ifrån, därför får pappa hålla i filip istället. Men oftast går det fort, Filip gråter en skvätt men sen så är det bra igen. 

Det som var intressant för Filip var när läkaren skulle lyssna på hjärtslagen. 





Filips vikt: 10.130 kg
Filips längd: 76 cm

Filip har växt 2 cm sen sist den 17 Maj.

Det går bra för oss ! =D

 


Min födelsedag

Publicerat: 2010-07-04 / 23:44:11 | Kategori: Mitt familjeliv

Jag fick en härlig födelsedag i år, jag var hos hilda hela dagen vi åt gott och pratade en hel del. Det var ett tag sen som vi träffades så vi hade lite att skvallra om. Alltid lika kul. 
På kvällen varAana och min mosters familj bjuden till mamma och där skulle jag också vara. Min mamma hade frågat mig om jag önskade att äta något speciellt den dagen men jag sa att jag inte visste.  
Som vanligt tycker jag att det är svårt att komma på vad man önskar sig och vad man vill göra just den dagen man fyller år, oftast flytter allting på som en vanlig dag förutom att man känner sig uppskattad och det är väl det som är poängen. Men min mamma kan överraska mig, hon hade gjort en jätte fin smörgåstårta. Jag förstod inte när hon hade hunnit göra den, dagen innan hade vi varit hos henne till sent på natten, det bettyde att hon lagat den efter att vi hade åkt hem. Hon är så duktig min mamma och jag som älskar smörgåstårta, jag var verkligen jätte glad. Hon hade kommit på vad jag önskade utan att jag själv visste om det.



Jag , Filip och Hilda.



Här är vi.



Min mamma och jag, bilden blev lite skakig.



Ana och jag .



Tia och jag.



Smörgåstårtan mamma gjorde till mig och alla andra fick bara en liten bit =P.



Min Rebecca alltid lika fin på bild. 



Filip försöker att pussa mig. Han är så goo han bits med sina små tänder när han ska pussas. 


Det var min fördelsedag det, Förresten av Ana fick jag två stycken ljuslyktor från Indiska som jag hängt upp i köket nu, dom är jätte fina. Av min tia fick jag en liten bricka med olika storlekar på skålar som passar perfekt för tacos, det var precis vad jag behövde. Av mina älsklingar fick jag två bunkar som jag velat ha länge. Mamma och pappa sa att dom skulle betala min a glasögon. Bättre än så kunde dte inte bli.
Jag är jätte glad.





Midsommar

Publicerat: 2010-07-03 / 22:57:46 | Kategori: Mitt familjeliv

Nu var det en vecka sedan som det var midsommar och jag vet jag är lite sent ute med att lägga upp bilder. Men bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från den dagen.


Vi åt så mycket jordgubbar så att vi storknade. Mamma hade köppt en liter och jag hade med mig fyra liter. Och allting åt vi upp på samma dag. Kanske lite galet men jävligt gott!


Här smakar min mamma på jordgubbarna, kanni se att hon putar lite med munnen, just då grimarserar hon uttrycket "delicuos" dom här jordgubbarna var belgiska och faktiskt väligt goda. Jag hade tänkt köpa svenska jordgubbar men fy vad döm var dyra, 89 kr asken, det är lite mycket tycker jag, dom belgiska jordgubbarna kostade 49 kr asken. Jag tror att priset vaierae ganska mycket från affär till affär.  


Jag gjorde faktiskt den jordgubbsbakelsen som jag har laggt ut här på bloggen. Den var riktig mäktig ska jag säga er. Vi doppade jordgubbarna i choklad också, bara för att få lite varition.


Resultatet på jordgubbsbakelsen.


Vår gullunge =)


Så här dukade vi som ni ser så tar Filip mycket plats. Han når allting nu så det gäller att passa sig. Han fick lax med potatis men det var inte så lyckat för att han gillar inte fisk den buse.


Fina blommor va! Här i stan kan man inte plocka blommor som man kan göra i ramsdal det tycker jag är tråkigt. Det skulle ta mig hela dagen om jag började plocka blommor, jag måste nog hitta dom rätta ställen först. Förresten det vinet är gott, Casillero del diablo.


Filip inspekterar en jordgubbe för första gången. Snart stoppar han den i munnen.


Första intrycket var inte så gott. Men nu älskar han jordgubbar.


Det här jordgubbsmonstret ska vi inte prata om.


Vilka söta bebisar! hehe så här ser det oftast ut hos mormor. Smulan får passa på när Roger har händerna fria från Filip. Hon är ju faktikst också en liten bebis. Min mamma tycker att det är jätte roligt.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!