Ett par ord som kan leda oss långt i livet.

Publicerat: 2010-12-31 / 14:27:38 | Kategori: Texter och dikter
En sak du kan ge och stadigt hålla... är ditt ord.

Snart är det nyår!

Publicerat: 2010-12-30 / 22:06:26 | Kategori: Smått & gott min vardag
Jag fattar inte hur fort tiden har gått, vi satt och räknade ut att Filip blir 2 år om sju månader! ok sju månader är kanske mycket men tiden går jätte fort och snart är vi där. Skrämande men underbart.

Imorgon natt börjar det nya året 2011, jag har köpt jätte fina lösögonfransar som jag ska ha på mig. Kommer ni ihåg att jag skrev om den Lanvin klänningen, ja det blir ingen sån tur det för att den var inte alls så fin som jag trodde. Jag tar istället en klänning jag hade på mig när min moster gifte sig, en rosa klänning, jag har köppt en svart broderad tygg topp till. Jag kan inte riktigt förklara men det ser säkert bra ut =) det kommer kännas extra med där lösögonfransarna till.

Bilder får ni längre fram!

Gott nytt år på er alla!



Så här såg vi ut nyårsafton 2007.

Olles tårta, den var god. Det är en massa ...

Publicerat: 2010-12-29 / 16:54:58 | Kategori: Smått & gott min vardag

fxcamera_fxcam_1 (MMS)

Olles tårta, den var god. Det är en massa choklad på den :p


tjohooo! jag lovar jag lever fortfarande

Publicerat: 2010-12-29 / 14:37:06 | Kategori: Smått & gott min vardag
Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev på bloggen. Taskigt att inte uppdatera :( det är så mycket som hänt dessutom. Problemet är att det tar så lång tid att ladda upp bilder på bloggen och då bara skjuter jag på uppdateringen och det är väl det värsta för att sen har jag dubbelt så mycket att göra. Nu har jag iaf lite tid över, jag sitter och väntar. Japp, jag väntar på att Charlotte ska komma upp ur badet. (Jag jobbar nu) Hon har en låt som går på repeat det är ett skönt R&B tung på den men jag börjar bli lire less på den. Annars är allting lugnt, Filip hade någon infektion/ smutts i sin pille snopp. BBC kallade det för Ballamites, lite Läskigt var det den var liksom ovanligt stor men fille gick bada flera gånger igår och idag ser det normalt ut, skönt, jag blev lite orolig faktiskt. Men vi (jag och Roger) är friska och glada. En annan sak vi var på bio igår och såg Tron Legacy 3D, den var Skit bra! Jag drömde om filmen inatt t.o.m. så bra var den ! Först ville jag inte se den för att jag tänkte att det skulle vara typisk "kille film" det var den men ändå inte så farligt. 3 D effekten var cool och det gjorde filmen ännu bättre. Se den !

Mycket att tänka på men Julen är snart här =)

Publicerat: 2010-12-02 / 09:08:35 | Kategori: Personligt

Jag tycker att den här vintern slår alla vinter rekord. Det har varit kallt och mycket snö, härligt, precis så som det ska vara. Annars brukar Göteborg´s vintern vara slask och blöt snö, det är det tråkigaste som finns.
För varje dag som går längtar jag till jul och det ska bli så mysigt när den dagen kommer, speciellt den dagen vi firar lilljul i Ramsdal jag ser fram emot det.

Egentligen har jag mycket att tänka på det gör mig galen, jag blir stressad, rädd och det gör att jag känner mig otillräcklig. Jag försöker att tag en dag i taget men sanningen den hinner ikapp mig.

Om jag INTE tänker på ekonomin här hemma och plugget och alla jobbansökan jag har gjort och allt annat som jag måste ha klarat av innan jul mår jag bra.

Jag måste tänka positivt, tänka på att detta eviga väntande på min framtids utsikt snart avgörs. Hur vet jag inte…?

Julen är snart här och den dagen ska jag inte tänka på något annat än familjen.

Älskar er alla.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!