God morgon!

Publicerat: 2010-08-25 / 09:36:27 | Kategori: Mitt familjeliv

Varför gick Filip upp så tidigt? Han gör juh mig bara trött och då tappar jag tålamodet och då går allting åt skogen. Nä men vi kommer helt enkelt inte överrens när vi är trötta båda två, vi borde gå och lägga oss igen men jag tror inte Filip går med på det. Vi får gå och handla lite smör och grädde. Jag ska laga korvstrongaloff, är det så man skriver? eller är det korvstråganoff. hmm? aja, Filip tycker om det iaf och det är gott som matlåda.
Jag ska jobba idag också från 14.45 till 20.45 lite segt och dessutom är det bara 5.50 tim men något är det iaf.

Nu ska jag klä oss varmt så att vi kan sticka ner till affärn, det är kallt här i gbg 16 grader ute och 21 inne egentligen skulle jag vilja ha det 23 grader inne för att jag blir så frusen. usch usch nu är hösten här på riktigt.


Mormors födelsedag!

Publicerat: 2010-08-18 / 10:38:29 | Kategori: Mitt familjeliv

Hej hoppsan!
Det var länge sen jag skrev på bloggen, synd, mycket synd. men sanningen är att jag faktiskt har haft lite att skriva om, det har inte hänt så mycket förutom att Filip har tre tänder på överkäken nu. Han ser lite rolig ut för att tänderna växer som tripp trapp trull så att han ser ut som ett litet troll och dessutom så ramlade han och slog sig här om dagen riktigt illa han har en fruktansvärd ful blåmärke precis under ögat.

Något annat som har hänt är att igår fyllde mormor år, vi var hos henne och åt god middag och jag duktig som jag är gjorde en tårta till min lilla mamma.


Mamma skulle blåsa ut sitt ljus och då fick Filip vara med och blåsa.


Tia och Josè


När vi sjöng Ja må hon leva! blev Filip så glad att han började klappa
händerna och dansa.




Mamma fick blommor av Rebecca och det tyckte hon skulle dokumenteras.
Rebecca ville nämlingen också vara med på Bild.


Mammas lilla kalas blev lyckat. Men om några helger ska hon få en överrasknings fest och den vet hon inte om.


Filips 1 års kalas

Publicerat: 2010-08-09 / 21:23:35 | Kategori: Bilder
Min pojke har fyllt ett år och vi gjorde ett jätte kalas till honom med piñata och fiskdamm och allt.
Till en början gick allting jätte bra men så blev Filip trött och han orkade med så mycket folk, för att det var ganska mycket folk som mamma hade bjudit in. Om allting hade gått lite fortare så hade Filip inte blivit trött men egentligen kan man inte heller be om så mycket, trotts allt blev han juh bara 1 år.
Han är fortfarande min bebis, ibland kan han få vara lite stor men inte för stor.




































































Det var det alla bilder, ganska många va! Ja just det, Det blev inga bilder på när barnen fiskar. Varför vet jag inte kanske för att det var jag som var bakom fiskdammen.


Karolinas bröllop

Publicerat: 2010-08-09 / 20:52:06 | Kategori: Bilder

Karolina gifte sig för en vecka sen, jag satt här och funderade på hur länge sen det var men när jag tänkte efter var det inte alls länge sen, Bara en vecka! jag trodde det minst var två. Roger har börjat jobba igen och hemma är allting som vanligt. Filip och jag försöker få in rutinerna igen det går faktiskt bra förutom att jag tycker vi sover mycket. Idag sov vi till kl11 det kändes jätte skönt men dagen blir så kort och det är tråkigt.

Jag lovade att lägga upp några bilder, här kommer dom.












































RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!