Mycket på en gång.

Publicerat: 2010-10-22 / 10:08:15 | Kategori: Mitt familjeliv
Jag har inte hunnit skriva så mycket nu på det senaste. Jag har nämligen fullt upp med plugget, jag har börjat på folkuniversitet för att läsa upp engelska och matte. Det är ganska mycket för att jag måste få G på matten innan december, det värsta är att jag är väldigt långsam på att få in matten och det gör inte saken lättare. Plus att Filip har blivit sjuk igen. Han har den här astma/ slem sjukan igen med feber och hosta då och då.
Det är en ganska jobbig tid just nu, jag vill göra så mycket fast hinner inte med allt.

Äntligen, Filip verkar gilla dagis.

Publicerat: 2010-10-14 / 12:38:29 | Kategori: Mitt familjeliv
Idag när jag lämnade Filip var han glad, han pekade på dagiset och ville in verkade det som. Vilken lättnad, jag som trodde att det skulle ta jätte lång tid att vänja sig.
Ferida förskoleläraren tog Filip och han gick till henne utan problem. Barnen skulle gå ut och då blev Filip nyfiken på barnen som sprang omkring en del var ledsna men han verkade inte bry sig så mycket.
Jag hoppas att han inte har gråtit idag. Snart är klockan två då ska jag hämta.

Nästa vecka ska jag tillbaka till skolbänken, det blir att läsa matte och engelska. Jag har ganska mycket på mitt schema, jaghar börjat övningsköra med Roger, det går faktiskt bra, Roger är lite sträng han tycker att jag kör bra och därför vill han ut på vägen men jag är fortfarande osäker men samtidigt är det så tråkigt att snurra runt på parkeringen.

Och till helgen kommer farmor och farfar, det var länge sen vi träffades =(, Filip kommer att bli så glad =).

Ikväll gäller kiriaka. Jag fick förresten inte spela trumma, vad besviken jag blev, men så är det batterian måste vara i lagom nivå. Istället ska jag spela agogo. Det är inte lika roligt men det är ett instrument som har ganska stor betydelse ändå, det låter högt och framhäver rytmen en del. Gör man fel så hörs det.

Mina små problem

Publicerat: 2010-10-13 / 09:35:42 | Kategori: Smått & gott min vardag
Jag ska färga håret en gång till. Den färgen jag har nu syns inte, typiskt, vilket i lands problem jag har. Jag vill få håret ljusare. Jag har färgat håret 1 gång tidigare och då blev det bra och det syntes men den här gången blev mitt hår något röd brun nyans. Det skulle bli kastanje brunt men nähä.

Nästa gång jag har några slantar över ska det blir ljusare.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!