Total förvirring

Publicerat: 2014-04-30 / 09:15:04 | Kategori: Personligt
Idag, valborgsmässoafton, hade jag inplanerat, besök på ögonkliniken kl:09.00, vara på praktikplatsen till 15.00 och klockan 17.00 gå på cortegen med R och F. Även att jobba från 16.00 till 22.00. Just det ja! Träffas på stan kl: 18.00 för att dricka öl och chilla. Och Någon gång vid 17 tiden lämna barnen hos mamma. (Bästa planeringen!)

Igår fick jag samtal från en vän som frågar om jag och R ska följa med till stan för att ta några öl och bara chilla. Ja, det ska vi, bestämmer jag lyckligt! 

Allting var välplanerat tyckte jag, med barnpassning och alla tider som skulle matcha. (Fattar inte hur jag tänkte!)

Sen kommer R hem och jag berättar glatt om mina planer... Då Blixtrar till i mitt huvud när han på ett torrt vis  påminner mig om att jag ska jobba hela kvällen! 

"Men du ska jobba hela kvällen, juh!!" Säger han med inget ansiktsuttryck.

"Just de ja!! Jag ska ju jobba hela kvällen!!!!" ((Total förvirring))

Känner mig riktigt förvirrad och ringer till mamma och min vän, ställer in allt som planerats. Som tur var visste inte lille man (F) om mina planer om cortegen, annars hade han tjatat om att få gå och om varför vi inte ska gå. 

!!!!!!!!!!!!!!!!

Det blir natt och vi ska sova. 
Ungefär vid 23 tiden vaknar  F och gråter en hel del, "ont i öronen", säger han. 

Till slut somnar han på en hög kudde och vi sover gott i ca tre timmar, då kommer S in till oss, pigg och glad, hon ska ha välling. Klockan är då ca 03 på morgonen. Jag har liksom ingen ork. Och jo jag är faktiskt förkyld och har varit det i en vecka, helt plötsligt får jag värsta hostan och den går inte över. (Typiskt)
S är så söt och klappar mig på ryggen när jag hostar men hon ska fortfarande ha välling. R och F sover, jag  går upp och gör välling. S får sin välling och somnar nöjd... sen somnar jag, äntligen. 
 
Klockan är 07.25, jag blir väckt av R och får panik. Jag är hes som fan och det gör ont i svalget. (Aj aj aj...vill inte vill inte svälja)

Mina planer om dagen... 
Ringer ögonkliniken, min praktik och jobbet. Allt ställs in. 

Märkligt nog är båda F och S super pigga och vill gå till dagis! (... Det har ju varit en riktig jobbig natt, hur kan de komma sig att de vill gå på dagis!?)

Jag har ingen röst och borde inte anstränga mig, de får åka till dagis. 

Nu sitter jag i min fåtölj, sjuk, trött och med lite talförmåga. 

Dagens planer att fortsätta med skoluppgifterna och dricka varm te. 

I nuet

Publicerat: 2014-04-13 / 10:31:41 | Kategori: Texter och dikter



Mitt intervallsystem

Publicerat: 2014-04-09 / 21:43:35 | Kategori: Personligt
Jag har tagit mig en funderare. Min hjärna går som i ett intervallsystem. 

Min vilja till aktiviteter, min hunger, min sömn, mitt seriösa jag, min lekfullhet, min tidsoptimism, min träning, mina tvättider och inte minst städningen... 
Jag väljer att göra mina uppgifter när jag inte bör göra dem och skulle egentligen redan ha gjort dem, gör dem då i den stunden för att det faller mig in på ett bra sätt.  

Iaf min funderare låg till grund av dagens träning, jag var på ett pass, intervall flex och det passade mig väldigt bra! Jag tyckte det var kul, kämpigt, lite rörigt och jag kände igen mig i mitt sätt att göra och välja olika vardagsuppgifter.

Min hjärna jobbar stenhårt på att få mig att göra saker. Jag kan ha flera grejor på gång, det kan bli rörigt för mig och jag blir då tvungen att skriva lappar eller ta pauser för att tänka till. Men jag fixar det! Det förvånar mig hur bra jag är på att styra och ställa i min oreda. 

Till sist har jag gjort alla de hundra sakerna jag egentligen skulle ha gjort igår eller för två dagar sen, men det är skitsamma. Det är så jag fungerar, jag får tänka på hur nöjd jag känner mig efter en slutförd uppgift, på just den stunden jag blev klar med den. 

Så ett pass i intervall flex och det får mig att fundera på mitt egna intervallsystem som finns i min knopp. 



Bara ett blogg inlägg

Publicerat: 2014-04-03 / 22:56:32 | Kategori: Övrigt
Jag vill blogga men vet inte om vad! Ah!! Kan blogga om att vi åker till viken imorgon, vi ska vara hos farmor och farfar, trevligt. Det var ett tag sen vi var där nu, så det ska bli kul att hälsa på nu. 
Jag kan också skriva om att jag skaffat mig en polaroid land camera 1000 :) jag e jätte glad för den. Den är begagnad och hoppas verkligen den funkar som den ska, troligtvis gör den det. Nu är det bara att köpa lite film till den. Spännande ska det bli. 
Sist kan jag skriva om att jag idag färgade håret svart, blev trött på den rödbruna färgen men känner mig inte nöjd, får väl vänja mig. Typiskt. 

Jepp Jepp de va de! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!