Min Sommar 2011

Publicerat: 2011-09-06 / 12:26:30 | Kategori: Bilder

Vi hade en underbar sommar fastän det regnade och åskade som bara den. Tyvärr är det så att man inte har så många val när man bor i detta land som har ett sommarväder som en bergochdalbana.
Jag tycker att det är just vad den svenska sommarcharmen är, regnet och molnigheten och alla myggor som kommer då, däremellan om vi har tur får vi känna en varm sol som kanske vara i någon dag och sen är den borta igen för att överraska oss efter några dagar igen. Men under dessa dagar umgås vi och äter gott tillsammans med våra kära vänner och familj.

Vi valde att åka till Öland en vecka på vår semester, det var egentligen en impuls från min sida som slutade väldigt bra, vi fick underbart fint väder och det vara bara tur för att veckan innan hade det regnat och när vi packade bilen för att åka hem kom regnet.

 

Sommar I Ramsdal

Ramsdal, farmor och Filip.

 

Farfar & farmor, dessa två fina människor har ett sånt stark kärlek till varandra, dom kysser och kelas öppet som om de vore helt ny förälskade vilket dom är ! Fantastiskt att ha sådana svärföräldrar =D

 

Något jag älskar att äta på sommaren är Grillad korv med bröd, ett måste!

 

Filip blir doppad från båten; jag kan säga det att det inte var direkt så jag ville att han skulle bada men det fanns inget annat sätt, han ville inte gå i vattnet eller ens doppa sin tå så det fanns inga andra alternativ. Han tyckte det var jätte roligt och ville doppas hela tiden från båten medans jag tyckte det var skit läskigt.

 

 

 

Sommar på Öland

Vi åkte till lastbillslandet med Filip och det var verkligen en lyckad dag, Filip dom drömmer om att få köra alla olika bilar var överlycklig. Till en början lite rädd för alla motorer som lät högt men sen släppte det och han fik åka i stort sätt allt.

Pappa var lite hjälp när Filip skulle köra han har inte full koll än.

Äta glass i Källa var en toppen upplevelse, mums!

 

Sandvikens strand

Så skönt vi hade det i sommar och vad roligt vi hade på den här stranden under en hel vecka. Jag hoppas att vi åker tillbaka nästa år men nu har vi en kall vinter att se framemot.

 

Hoppas du också haft en fin sommar!

 


Mammas 47 års dag i bilder!

Publicerat: 2011-09-06 / 10:40:58 | Kategori: Bilder

Tårtorna bakade jag själv, det tog två dagar, första dagen gör man tårtbotten och låter den kallna på kvällen samma dag gör man fyllningen och låter den sova över natten med all fyllning. Andra dagen dekorerar man tårtan så som man vill att den ska se ut. Den här gången gjorde jag det enkelt med grädde. Att tårtan får sova över natten med fyllningen gör dem jätte mjuka och saftiga, jätte gott!

Mamma blev överraskad hon trodde inte att jag skulle baka, herregud det är klart att jag bakar tårta till min lilla mamma på hennes födelsedag!

 

Mamma med Sebastian och Rebeca som är hennes syssterbarn och Filip i mitten som är barnbarnet då.

 

José, min moster, mamma och Filip.

Nu hjälps alla att blåsa ut alla dom 47 ljus, det var fakstiskt inte så lätt!

Hipp hipp hurra för mamma!

 

 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!