Våran Sofia Lene Kristine, född den 5 mars.

Publicerat: 2012-03-12 / 14:09:12 | Kategori: Mitt mamma liv
Det blev en flicka! Det var vad min kvinnliga intuition sa till mig hela tiden och det mest roliga var att Roger var säker på det också.

Vi är så stolta över henne och inte minst hennes store bror, han älskar henne och det märks för att han pussar och bär henne till mig varje gång det är dags för mat.

Min stora ängslan var just det hur Filip skulle ta situationen med den nya bebisen, jag var rädd för att han skulle bli arg på mig eller kanske känna sig utanför. Men inga problem, Filip var väldigt öppen och glad när han fick se Sofia. Han ville hjälpa till redan från början och nu när vi varit hemma över helgen och han har förstörs stannat hemma från dagis så känns så naturligt att ha både Filip och Sofia. Något annorlunda är det allt, Filip har växt en hel del sen Sofia födsel för mig men det är också positivt.

Jag tror att det är bra att dela med sig av alla nya upplevelser om bebisen med det äldre syskonet.

Vi är nu fyra i familjen, plus smulan och det känns i mitt hjärta. Jag kan säga att kärlek är något underligt, det tar liksom aldrig slut har man en gång börjat älska så stannar det där oavsett hur situationen blir. Som mamma har man så mycket kärlek så att det överrumplar ens egen självbegär men det löser sig så småningom det jämnar ut sig, det blir likgiltigt.

Jag älskar mina små så mycket.

 

En bild på lilla skruttan.

 

 

 



En dag efter beräknad tid.

Publicerat: 2012-03-05 / 11:11:52 | Kategori: Mitt mamma liv
Det kan vara på gång nu! Nu har jag haft värkar i några timmar med nästan jämna mellanrum, vi får väl se hur det blir längre fram på dagen. Än så länge klarar jag av det och det känns som om jag kan gå hemma i kanske en eller två dagar till.

Här är en bild på magen.


Min Blogg är två år!

Publicerat: 2012-03-03 / 19:48:59 | Kategori: Smått & gott min vardag

Jag såg i arkivet att min blogg hade fyllt två år igår! Vad tiden går fort men det var väl inget nytt.

Jag hoppas att någon dag någon tid stannar upp, så att jag kan titta på mina närmaste och säga "Nu är det bara du och jag och tiden står stilla för dig och mig."

Inte lätt alla gånger att förstå sig på tiden som egentligen lägger alla spår av härligheter från vårt liv. Just nu i väntan på det vackraste man kan ge livet, ett barn till!


Nu är det bara vi igen...

Publicerat: 2012-03-01 / 18:42:27 | Kategori: Smått & gott min vardag
Nur är det bara vi igen, vi har haft farmor hemma i två veckor, nu har hon åkt hem och vi kommer att sakna henne främst Filip förstårs. Hon har varit mycket till hjälp och har gjort en hel del för oss och det kommer vi att sakna.
Jag blev ledsen när hon åkte, det blev mycket känslor på en gång men det är så det är när man tycker om någon som man måste säga "hejdå" till. Ännu värre när vi omedvetet har trott och hoppats på babylycka och så blir det inte så!
Konstigt att säga man blir lite besviken men tyvärr är det inget jag kan göra något åt. Bebisen vill helt enkelt inte komma ut än.
Nu väntas helgen med sol och blå himmel, här i Göteborg verkar våren ha kommit. Mycket fint har det varit de senaste dagarna och vi håller tummarna för mer sol.
Stor kram och puss till farmor som varit med oss under denna tid, vi ses snart igen.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!