Hipp hipp hurra för Filip!!!

Publicerat: 2012-07-23 / 20:52:08 | Kategori: Mitt familjeliv

Nu så är han en stor kille min gullplutt. Tänk att det gått tre år sen han föddes nu är han en stor kille, han har lagt av med nappen och han har slutat med blöjan och pratar jätte duktigt, allting har skett innan tre års dagen! Ja han är faktiskt en riktig duktig glad prick. Så här såg det ut när han blåste ut sitt ljus för tredje året i rad 😜 och flera år till kommer. Älskar dig gullplutten.


Kommentarer
Annica W | 2012-07-23 / 22:55:06 | http://annica.blogg.se/

Den glada lilla grodan! Han är sååå fin! Det är verkligen galet att det gått tre år, även om det är tantigt att säga så så är det otroligt vad tiden går...Förstår att ni hade en toppendag, så lycklig som han ser ut :) Kramar!

Annica W | 2012-07-24 / 08:45:21 | http://www.annica.blogg.se

Hej! Vet inte hur man svarar på inlägg på mobilen, så nu svarar jag här ist... Kvällsdoppet var ju inne i hennes badbalja, ute blir det absolut inte förrän nästa sommar! Tror inte att Sofia heller skulle vilja bada ute än, det är nog alldeles för kallt för dessa små! Bloggdesignen tog jag nog från blogg.se eller den där designadinblogg.se som du tipsade om, minns inte.. Je, texten är från Lisa Ekdahls flyg vilda fågel, jag gillar henne :-)

Svar: Hej, jag tror inte att dem svar tjänsten finns på mobil appen vilket är tråkigt.så dum jag är det är klart ni badade henne i badbalja! sorry.
stackars små som skulle få står ut med det kalla vattnet.
Lisa Ekdahl bra val, jag gillar henne etttag lyssnade jag mycket på henne vi kanske ska ha en sån kväll, lisa kväll, mysigt.

Kram
Carla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!