Första doppet för iår.

Publicerat: 2012-07-05 / 12:52:13 | Kategori: Personligt
I förrigår var vi på lillebybadet och tog vårat första bad, kan ni fatta att det tog så lång tid för oss att komma ut till badet. Det har varken funnits tid eller bra väder för att tag ett dopp.
 
Vattnet var faktiskt varmt! men hallå vi är i juli månad skulle inte vattnet vara varmt då eller?!
Hur länge har man kunnat bada egentligen?, Varför har jag missat detta undrar jag?
 
Många gånger har jag undrat varför jag är så dum som aldrig är ute vid havet, som ni vet är jag från ett land som inte har kuststräcka och då tycker jag faktiskt att jag borde njuta så mycket så möjligt av all hav som vi har runt om det här landet.
Så lite skäll på mig där av mig själv.
Men så här är det om jag får förklara mig, det är pågrund av det förbannade körkortet som jag aldrig tar, detär nämligen lätt för mig att komma ut till havet.
Det är juh faktiskt inte så att jag har hundra meter till stranden från mitt hus, nä, jag måste åka spårvagn i ca 30 min för att sedan ta buss i ytliggare 30 min för att komma till de vackra glittrande klipporna och det varma vattnet. Att bara åka spårvagn 1 hållpalts en sån här varm sommardag är ett helvete, dessutom med barnvagn och barn i den. Hm nä tack.
 
Så istället väntar jag på att min kille kan plocka upp oss eller mina föräldrar.
 
Idag är det en sån dag.
Roger slutar lite tidigare, mamma och pappa hämtar Fille sen ska vi träffas på Askimsbadet. Då blir det bad men först ska jag sola mig lite så inte alla blir bländade av mig.
Här är vi på väg ner i plurett, som ni ser är det faktiskt vår lilleman som tog korten tyvärr höll han fingrett för kamera hålet men han fick några bra bilder ändå, Min sötnos.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!