huvudvärk, huvudärk, huvudvärk, dunk dunk dunk dunk

Publicerat: 2010-05-19 / 11:35:47 | Kategori: Mitt familjeliv

Jag vaknade med huvudvärk idag, suck, jag förstår inte vad det kan vara, eller? är det att jag lägger mig sent, sover för lite, äter för lite, dricker för lite? eller kan det vara synen? Ja något är det iaf, den är inte lika påtaglig när jag håller mig sysselsatt dock.

Jag var hemma innan elva igår, det blev sent på jobbet, inte konstigt när man inte kan kommunicera i det huset. Jag blir så arg och uttråkad, jag tror inte att jag trivs där längre. Det har alltid varit tråkigt att gå till jobbet men när man väl kommit dit har det känts bättre men nu för tiden är det tråkigt även när man väl är där. Timmarna känns långa och det ända man gör är att springa upp och ner mellan våningarna. Jag får väl se hur det blir längre fram, det här kan vara en period som känns jobbig bara, jag får ge det en chans helt enkelt. I december ska jag söka jobb på riktig det blir spännande, jag är nervös inför det men det är ett bra tecken tror jag. 

Nu sover Filip det är därför jag kan skriva lite. Det är nu som jag brukar kolla mina mejl och bestämma vad jag ska laga för mat. Igår hann jag inte laga mat så idag måste jag laga mat för idag och imorgon. Jag tror att det blir någon köttgryta men har inte kollat närmare på det, tasteline.com är en bra sida med enkla recept där ska jag nog kika.

Ja, vad händer idag då? hm, om det finns tvättid så tar jag och tvättar ikväll men tilldess ska vi nog ta det lugnt, ut på promenad kanske eller så går vi bara ner på gården för att gunga lite. På vår termometer står det 24 grader men vågar jag tro på det? solen är bakom moln men det kan fortfarande vara varmt för det. Igår när vi gick till mormor och morfar var det jätte varmt, nästan så att man kunde skippa jackan och strumporna. Men jag vågar inte riktigt än, det blir så kallt på kvällen. 

Jag känner inte av huvudvärken längre, jo där, jag kände den. Den spökar för mig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!